80-годишният Благой Цветилов остава в ареста в Пловдив, предаде репортер на

...
80-годишният Благой Цветилов остава в ареста в Пловдив, предаде репортер на
Коментари Харесай

Убиецът от Първомай със страховита закана!

80-годишният Благой Цветилов остава в ареста в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това взеха решение преди минути магистратите в града под тепетата. Мотивите - висока степен на социална заплаха на действието и изказвания на обвинения, че желае да постави завършек на живота си.

Сигналът е подаден към 12.00 часа на 21 октомври, като причинителят на убийството - възрастният мъж, на 80 години, самичък е отишъл в районно управление (на МВР) на полицията в Първомай да се съобщи с оръжието на закононарушението - ловна пушка.  Тя е законно притежавана от него законно, като разрешителното му и все още е в период. 

Двамата - и убитият (Митко Иванов), на 53 години, и причинителят, не са престъпно проявени и са с чисто правосъдно минало. 

Мотивът за престъплението е неуредени имуществени връзки. Спорът сред тях е зародил за аграрни земи и използването им.

" За мен към този момент всичко е безразлично. Аз я изкарам още една година, я не. Нямам претенции, какви доказателства? Всичко е ясно! Аз закъде съм към този момент! Може да ми унищожавате живота и да се свършва, Ако може, да си отида у дома ", изясни той пред съдиите през днешния ден.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР